Θέλει να παραμείνει στη Σίτι ο Λάμπαρντ!

Εντυπωσιασμένος απ’ όσα έχει συναντήσει στην Μάντσεστερ Σίτι, δηλώνει ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επεκτείνει το δανεισμό του και μετά τον Ιανουάριο!

Ο διάσημος Άγγλος ποδοσφαιριστής, που ανήκει στην ομάδα της Νέας Υόρκης, αλλά αγωνίζεται δανεικός στους «γαλάζιους» μέχρι να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο MLS, θέτει, επί της ουσίας, θέμα στον αμερικανικό σύλλογο, η διοίκηση του οποίου θα πρέπει να συσκεφθεί για το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωσή του.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε μετά από δηλώσεις του τεχνικού των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την παρουσία του Λάμπαρντ και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθούν για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο μέσο. Η αντίδραση της Νέας Υόρκης ήταν άμεση, διευκρινίζοντας πως ο παίκτης ανήκει στο δυναμικό τους και πως αγωνίζεται δανεικός στην Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να μην μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ αφορά στις δηλώσεις που έκανε ο παίκτης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση έχει ως εξής. Ανήκω με τη μορφή δανεισμού στη Σίτι, μέχρι τον Ιανουάριο. Επομένως, μένω σε αυτό και όταν φτάσει η ώρα, θα δούμε τι θα γίνει από εκεί και πέρα. Απλά κοιτάω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πώς να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας για την αντιμετώπισή τους απέναντί μου και θα δούμε στο μέλλον τι μπορεί να γίνει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα