Θέλει να υποτάξει τη Φενέρ!

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζει την Πέμπτη, 20/8, στις 21:00 τη Φενέρμπαχτσε με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να ελπίζει στο θαύμα στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης στις 27 του μήνα.

Ο Μιχάκης Γρηγορίου έχει 20 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Με παρακαταθήκη την εμφάνιση στης Σουηδίας με αντίπαλο την ΑΪΚ και τη σχετικά άνετη πρόκριση, αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι φίλοι του Ατρόμητου ελπίζουν βάσιμα σε κάτι καλό. Η Φενέρ, βέβαια, διαθέτει μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Φαν Πέρσιο ο ποίος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, αλλά και ο Νάνι και ο Ντιέγκο και έναν  προπονητή, τον Βίτορ Περέιρα, που ξέρει τα κατατόπια, λόγω του σύντομου περάσματός του από τα ελληνικά γήπεδα.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από 10.000 φιλάθλους, αφού η ζήτηση φαντάζει μεγαλύτερη και από αυτή πριν από τα παιχνίδια με τη Σεβίλλη και την Νιούκαστλ πριν από εννέα και τρία χρόνια αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα