Θέλει να φύγει από τη Σάντερλαντ ο Άλτιντορ!

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Σάντερλαντ εκδήλωσε ο διεθνής Αμερικανός ποδοσφαιριστής, Τζόσι Άλτιντορ, με το αιτιολογικό ότι δεν έχει κερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα, γεγονός που ενδεχομένως να του στερήσει την παρουσία του στην Εθνική των ΗΠΑ.

Ο 24άχρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα παιχνίδια και αυτά ως αλλαγή. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο διεθνής παίκτης, προτεραιότητά του είναι η παρουσία του στην Εθνική ομάδα και εφόσον στη Σάντερλαντ δεν μπορεί να τη διασφαλίσει, θα κοιτάξει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του:

«Έκανα ότι μπορούσα μέχρι και τώρα, για να βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως το απέδειξα ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια, θέλω να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας. Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν έδωσε σε όλους το μήνυμα, το οποίο ήταν σαφές και δεν έχει εξαιρέσεις. Αν δεν αλλάξει κάτι, τον Ιανουάριο θα επιδιώξω να πάρω μεταγραφή και να πάω σε μία ομάδα που θα περιλαμβάνομαι στα πλάνα της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα