Θέλει Ομπαμεγιάνγκ η «Βασίλισσα»!

Από το 2009 βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά και η προσφορά του είναι ανεκτίμητη. Κάθε χρόνο σκοράρει με συνέπεια και είναι μόλις 27, στα καλύτερά του. Τόσο χρόνια δεν δείχνει εκτοπισμένος από τον αγωνιστικό όγκο του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά το αντίθετο, παίκτης της ομάδας εναρμονισμένος με την πραγματικότητα, που θέλει μόνο ένα σταρ σε κάθε ομάδα.

Αυτός ο επαγγελματισμός σε συνδυασμό με τα γκολ, κρατάνε επί μία εξαετία τον Γάλλο στην κορυφή της επίθεσης της Ρεάλ, αλλά να που αναζητείται ένας ακόμη φορ περιοχής, ωσάν να μπορεί η Ρεάλ να παίζει με τρεις και τέσσερις στράικερ ανά αγώνα. Αυτός που βρίσκεται στο στόχαστρο της «Βασίλισσας» είναι ο Ομπαμεγιάνγκ της Μπορούσια Ντόρτμονυτ.

Ο Πιέρ Έμερικ είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση και δείχνει πιο ικανός από ποτέ να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ, καθώς φέτος έχει ήδη 14 γκολ σε 13 ματς, ποσοστό που συνάδει περισσότερο με τα αυτά του Μέσι και του Ρονάλντο. Γι’ αυτό και στη Ρεάλ τον γλυκοκοιτάζουν.

Η Μπορούσια θυμίζουμε ότι πέρσι προτίμησε να μην πουλήσει, ενός φέτος αυτό που ακούγεται είναι ότι το πολύ-πολύ να πουληθεί ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα