«Θέλουμε μεγάλη και καθαρή νίκη»

Σίγουρος για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σε επερχόμενες εκλογές εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δ. Παπαδημούλης.

Σε συνέντευξή του σημείωσε πως «εμείς διεκδικούμε μια μεγάλη και καθαρή εκλογική νίκη για να απαλλάξουμε τη χώρα από την καταστροφική συνταγή του Μνημονίου, για να βάλουμε ένα φρένο στον κατήφορο και για να ξεκινήσουμε μια σκληρή προσπάθεια, μαζί με την κοινωνία, για να ανορθωθεί και η οικονομία και η δημοκρατία. Αν είναι να εγκαταλείψουμε αυτούς τους στόχους για να γίνουμε κυβέρνηση, τότε να λείπει το βύσσινο. Προφανώς, θα επιχειρηθούν και τέτοιοι εκβιασμοί, γιατί φαίνεται καθαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά πλέον προβάδισμα και δυναμική νίκης, ωστόσο εμείς πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας μακριά από κάθε επανάπαυση, από κάθε θεωρία «ώριμου φρούτου» και από κάθε αλαζονεία, γιατί ο κόσμος περιμένει από εμάς πολλά. Πρέπει να δουλέψουμε, με συνέπεια λόγων και έργων, το πρόγραμμά μας, τις δεσμεύσεις μας, τους σχεδιασμούς μας αλλά και να δυναμώσουμε την αντιπολίτευσή μας, γιατί δεν θα φύγουν από μόνοι τους, πρέπει να σπρώξουμε κι εμείς περισσότερο». 

Απαντώντας έμμεσα σε εκείνους που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλαμβάνει για να… εγκαταλείψει τόνισε πως «μας ενδιαφέρει όχι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση για να αλλάξουμε τα πράγματα αλλά και να μείνουμε στην κυβέρνηση για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε βήμα-βήμα τις αλλαγές που περιμένει πολύς κόσμος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να είναι ένας απλός περίπατος στην εξοχή. Όσο δυναμώνει το ρεύμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο θα δυναμώνουν και οι επιθέσεις εναντίον του, με χτυπήματα κάτω από τη μέση και λάσπη στον ανεμιστήρα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα