«Θέλω να βρίσω…»: Το άγριο ξέσπασμα on camera του Γρηγόρη για τη μητέρα του Παντελίδη (βίντεο)

 

Πυρ και μανία ήταν το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής «βγήκε» από τα ρούχα του με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συναντάει τη μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή και να την παρακαλάει για μία συνέντευξη.

Με καλεσμένο του τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μιλώντας για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο Γρηγόρης, άδραξε της ευκαιρίας και τα έχωσε ένα χεράκι για να υπερασπιστεί την κυρία Αθηνά.

«Θέλω να βρίσω τώρα αλλά δεν θα το κάνω. Επειδή επισκέφτηκα τη μητέρα του Παντελή, κάτι το οποίο κάνω πολύ συχνά, διάβασα κάπου ότι ο Γρηγόρης πηγαίνει για να πείσει τη μητέρα του Παντελή να μιλήσουν στην εκπομπή για συνέντευξη. Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Όσο έχω σώας τας φρένας ποτέ στη ζωή μου, ηθικά, δεν θα έπαιρνα από κανέναν συγγενή του Παντελή συνέντευξη. Το λέω και δεν θα το ξανασυζητήσω ποτέ. Γουστάρω γιατί θέλω να πηγαίνω να βλέπω και την μητέρα του και τον πατέρα του, και τα αδέρφια του. Την μητέρα και τον πατέρα του πιο πολύ. Και να με παρακαλάνε να μιλήσουν σε αυτή την εκπομπή, ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω την σχέση μου με τον Παντελή για να πάρω μια συνέντευξη από τους δικούς του ανθρώπους, διότι πάρα πολλές μαλακίες ακούω, δεν γίνεται να μην απαντάω, γιατί ο καθένας γράφει ο,τι θέλει. Αυτό το πράγμα που συμβαίνει με το διαδίκτυο…», ομολόγησε ο παρουσιαστής.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα