Σάλος με δήλωση γνωστού μοντέλου: “Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι”

Το γνωστό μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα που την γνωρίσαμε με την συμμετοχή της στις οντισιόν του GNTM, έπειτα με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, ενώ ακολούθησαν οι διάφορες φήμες που την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όσο η τελευταία συμμετείχε στο Nomads.

Μια δήλωση, όμως, που έκανε η Ιωάννα Μπέλλα το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, την έφερε ξανά στην επικαιρότητα με πολύ αρνητική εντύπωση. Στη συνέντευξή της η Μπέλλα μίλησε για μια προηγούμενη σχέση της, στην οποία δέχτηκε χαστούκι από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια τσακωμού.

Μιλώντας για το περιστατικό δήλωσε γελώντας και με απόλυτα φυσικό τρόπο, θεωρώντας το ως κάτι αυτονόητο, το εξής: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές, λέει ψέματα».

Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τη συνέντευξη της Ιωάννας Μπέλλα, λέγοντας χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής να κλείσουν το βίντεο δείχνοντας έτσι την δυσαρέσκειας της στα λόγια που είπε το γνωστό μοντέλο. Ειδικά αυτές τις μέρες που στην επικαιρότητα κυριαρχεί το έγκλημα κατά της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, η δήλωσή της είναι τουλάχιστον εξοργιστική.

Όμως το θέμα δεν τελειώνει εκεί καθώς σειρά πήραν και οι χρήστες των social media, γράφοντας από την ίδια κιόλας στιγμή ποικίλα σχόλια εναντίον της για τις δηλώσεις που έκανε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα