«Θέλω να ξεπεράσω Μέσι και Ρονάλντο»!

Να βρίσκεται μονίμως ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, έχει σκοπό ο μέσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη «γηραιά κυρία».

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο διεθνής Γάλλος, στόχος του είναι να αναδειχθεί ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη! Βέβαια, για να το καταφέρει8, θα πρέπει να έχει υπομονή, τουλάχιστον μέχρι να αποσυρθούν από την ενεργό δράση οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο! Μέχρι τότε, ας δούμε τι δήλωσε ο 21άχρονος παίκτης της Γιουβέντους:

«Στο ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάζεις πρόσωπο με πολύ μεγάλη συχνότητα και ταχύτητες. Προσωπικά θέλω να παρουσιάσω μία σταθερή απόδοση σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Όμως θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Στόχος μου είναι να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Για να γίνεις ο καλύτερος, πρέπει να δέχεσαι μεγάλη πίεση.

Παίκτες όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο βρίσκονται συνεχώς υπό πίεση. Μερικές φορές τους βλέπεις πως δεν ικανοποιούνται, ακόμη και όταν σκοράρουν. Αυτή είναι η συμπεριφορά μεγάλου παίκτη. Εγώ δεν λέω ότι θέλω να ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Λέω πως θέλω να γίνω ακόμη καλύτερος! Βρίσκομαι ακόμη στο ξεκίνημά μου. Πρέπει να διατηρήσω τη συγκέντρωσή μου και να επικεντρώσω στο να γίνομαι ολοένα και καλύτερος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα