“Θα μπει τάξη στο χάος που υπάρχει και στα ραδιόφωνα”

Τάξη και στο χάος, όπως είπε, του ραδιοφώνου θα βάλει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Χρήστο Σπίρτζη μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας και εν αναμονή του διαγωνισμού για τους περιφερειακούς τοπικούς σταθμούς.

Όπως λοιπόν είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «έχουμε προαναγγείλει ότι θα χουμε εξελίξεις στα ραδιόφωνα. Εμείς όταν προαναγγέλλουμε κάτι, το κάνουμε. Πριν αλλάξει ο χρόνος. Τώρα αν κάνουμε και πέντε μέρες αργότερα, μη μας κατηγορήσετε γι’ αυτό αλλά, θα είναι πάρα πολύ σύντομα», επισημαίνοντας ότι «πρέπει και στο ραδιόφωνο, το χάος που υπάρχει, γιατί μιλάμε για χάος, να μπει σε μια άλλη λογική, σε μια λογική που θα δίνει και στους ακροατές αυτό που θα πρέπει να δώσει και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση, αλλά να υπάρχει και μια νόμιμη και συγκεκριμένη λειτουργία. Υπάρχουν με το ραδιόφωνο πάρα πολλά θέματα και για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας».

Όπως φαίνεται λοιπόν η κυβέρνηση σύντομα θα ασχοληθεί και με το ραδιοφωνικό χάρτη μετά τις προτάσεις που θα καταθέσουν οι αρμόδιοι φορείς. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι τα νέα δεδομένα που θέλει η κυβέρνηση να φέρει στο ραδιοφωνικό τοπίο, όπως και πόσες συχνότητες και πώς θα τις δώσει για να σταματήσει το -σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού- «χάος» που επικρατεί…!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα