«Θα σφαχτεί κόσμος για τα “κόκκινα” δάνεια»

Άστραψε και βρόντηξε η Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στο ζήτημα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Η βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε στη τηλεόραση του Megaτο πρωί της Τρίτης και τόνισε πως «τα κόκκινα δάνεια είναι θάνατος. Ο κόσμος θα βρεθεί σφαγμένος».

Η κ. Κανέλλη επέρριψε μάλιστα ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ και στη στάση που κρατά για το συγκεκριμένο θέμα. Και, απευθυνόμενη στον βουλευτή του κόμματος της Κουμουνδούρου,  Δημήτρη Τσουκαλά, ο οποίος ήταν παρευρισκόμενος στο πάνελ της εκπομπής,  ανέφερε: «Βοηθάτε να μην υπάρχει εργατικό κίνημα. Πετάξτε τους το δημοψήφισμα ότι με αυτό θα σωθούν», είπε και πρόσθεσε ότι: «Εσείς δεν μπορείτε να καταστρατηγείτε τις απόψεις του ΚΚΕ».

Η βουλευτής του ΚΚΕ επεσήμανε ακόμα πως «οι περικοπές και οι αλλαγές στο ασφαλιστικό θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τους εργαζομένους» ενώ δε θέλησε να σταθεί σε πρώτη φάση στο θέμα για τον αιγιαλό.

Μεταξύ άλλων, η Λιάνα Κανέλλη προχώρησε στην καταγγελία ότι ιδιωτικό Κ.Ψ.Μ. στη Θήβα πουλάει τον καφέ προς 1,80 ευρώ.

Η βουλευτής του ΚΚΕ γνωστοποίησε το θέμα και τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν ο φαντάρος που αμείβεται με 8,9 ευρώ να αγοράζει τον καφέ προς 1,80 ευρώ. «Στο φαντάρο που δεν έχει, μωρέ;», είπε η βουλευτής και πρόσθεσε ότι μόνο όσοι έχουν, θα πιουν καφέ. Και τόνισε: «Γίνονται πράγματα που είναι εντελώς παράλογα». Το θέμα ωστόσο για το οποίο μίλησε σήμερα η Λιάνα Κανέλλη είχε για πρώτη φορά γίνει γνωστό το Νοέμβριο του 2013 όταν δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου ανέφερε οι φαντάροι πληρώνουν ακριβά αυτά που θέλουν να αγοράσουν στη Θήβα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα