Θα σώσουν το ΣΥΡΙΖΑ οι νέοι;

 

 

Τελευταία προσπάθεια από τον Αλέξη Τσίπρα για να εξασφαλίσει το προβάδισμα στις κάλπες σήμερα οπότε και συναντήθηκε με μέλη της νεολαίας αλλά και τους νέους βουλευτές του κόμματος.

Η αποσυσπείρωση που σημειώνεται στο χώρο της νεολαίας προβληματίζει ιδιαιτέρως την πλ. Κουμουνδούρου με ένα μεγάλο μέρος των νέων να έχουν αλλάξει στρατόπεδο και να συμπαρατάσσονται είτε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ή να μένουν ανένταχτοι.

Εν τω μεταξύ, στην κεντρική ομιλία του στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε τα συνθήματα περί παλιού και νέου και ζήτησε «την τρίτη και οριστική εντολή να συνεχίσουμε για μια ολόκληρη τετραετία τη προσπάθεια που μαζί ξεκινήσαμε τον περασμένο Γενάρη για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Επέμεινε πως «όλους τους προηγούμενους μήνες δώσαμε έναν σκληρό και άνισο αγώνα μέσα σε συνθήκες οικονομικού πολέμου. Μέσα σε συνθήκες χρηματοπιστωτικής ασφυξίας, εκβιασμού και απειλών. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να σταματήσουμε τη μονοκαλλιέργεια της λιτότητας. Για να αποκαταστήσουμε την θιγμένη περηφάνια του λαού μας. Για να σταματήσουμε τον οικονομικό και κοινωνικό παραλογισμό που τα ντόπια και ξένα συμφέροντα επέβαλαν στον ελληνικό λαό» ενώ επέμενε να ταυτίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον προκάτοχό του Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα