Θεέ μου ένας Λούκας Πέρεθ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι σε οργιώδη κατάσταση. Στο τελευταίο ματς της ομάδας του, της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ισοφάρισε μάλιστα ένα ρεκόρ που κατείχε για χρόνια ο σπουδαίος Βραζιλιάνος επιθετικός Μπεμπέτο. Μιλάμε για τον Λούκας Πέρεθ.

Στο ματς με την Εϊμπάρ ο μεσοεπιθετικός της Ντέπορ σκόραρε για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι και ανάγκασε τον Μπεμπέτο να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια: «Συγχαίρω τον Λούκας Πέρεθ για το γεγονός ότι πέτυχε γκολ σε επτά διαδοχικά παιχνίδια και ισοφάρισε ένα ρεκόρ που μόνο εγώ είχα πετύχει με την Ντεπορτίβο περισσότερα από 20 χρόνια πριν. Καλώς ήρθε στην ιστορία αυτής της μεγάλης ομάδας. Το να παίζεις σε αυτή την ομάδα σημαίνει να σε αγαπούν οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο».

Σημειώνουμε πως ο ΠΑΟκ κατέχει το 30% των δικαιωμάτων του Ισπανού ποδοσφαιριστή που αν πουληθεί όπως ακούγεται 20.000.000 ευρώ, τότε ξαφνικά στο ταμείο του Δικεφάλου θα μπει ένα ποσό κοντά στα έξι εκατομμύρια. Μερικά γκολ του Πέρεθ τα πανηγυρίζουν πιο δυνατά κι από αυτά του Αθανασιάδη στην Τούμπα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα