Θεοδωρίδης: “Μετά τον Καραπιάλη ο Φορτούνης!”

Απολαυστικός για μία ακόμη φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Φορτούνη κατά τη διάρκεια της βράβευσης του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για το καλύτερο γκολ της πρώτης αγωνιστικής της Super League:

«Ο Κωστάκης είναι παιδί μου. Ξέρω και τους γονείς του. Είναι δύο καταπληκτικοί άνθρωποι και ο πατέρας του και η μητέρα του. Και τον ξέρω από μικρό όταν είχε πρωτοέρθει στον Ολυμπιακό. Μετά έγινε ο μέγας Κώστας. Ακούω τον τελευταίο καιρό διάφορους δημοσιογράφους και ασχολούνται με τον Κώστα. Αν έπαιξε καλά ή δεν έπαιξε καλά. Κάτι τέτοια.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα αυτοί γιατί είναι «άμπαλοι» οι περισσότεροι να συζητάνε για τον Κώστα, τον μόνο Έλληνα παίκτη που ξέρει όχι μπάλα, αλλά την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Τον θεωρώ το καλύτερο δεκάρι μετά τον Καραπιάλη. Είναι το καλύτερο δεκάρι μακράν από όλους και ο πιο σημαντικός παίκτης που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή με πολύ μεγάλες διεθνείς προδιαγραφές.

Ο Κώστας θα συνεχίσει έτσι στον Ολυμπιακό και θα γίνει ακόμα καλύτερος γιατί είναι πάρα πολύ φιλότιμο παιδί. Και θα δουν στον δεύτερο γύρο έναν καταπληκτικό Κώστα. Να έρχονται στο γήπεδο να τον θαυμάζουν. Όσοι από τα παπαγαλάκια δεν τους αρέσει να μην έρχονται καθόλου στο γήπεδο.

Εγώ τους αγνοώ αυτούς γιατί τους ακούω συνέχεια που προσπαθούν να πουν κάτι αηδίες, ποιοι οι «άμπαλοι». Του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του. Του εύχομαι να γίνεται καλύτερος γιατί δεν τον θέλω ποτέ στάσιμο. Έχει τις δυνατότητες. Όλοι θα είμαστε δίπλα του. Θέλω τον κόσμο να τον αποθεώνει κάθε Κυριακή»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα