Θολώνει τα νερά ή… θαυμάζει τον Ολυμπιακό ο Μάμιτς;

Την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρωτεύουσα της Κροατίας. Όπως αποδεικνύεται, παρά το ντέρμπι που έχει να δώσει με τη συντοπίτισσα Ζάγκρεμπ την Παρασκευή (16/10), ο Ζόραν Μάμιτς έχει στο μυαλό του τη συνάντηση με τους «ερυθρόλευκους».

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του κροατικού πρωταθλήματος, ο τεχνικός της Ντιναμό αναφέρθηκε περισσότερο στο ματς με τον Ολυμπιακό για το Champions League, στάζοντας… μέλι για την ομάδα του Πειραιά! Πρόκειται άραγε για μία προσπάθεια να «θολώσει τα νερά», ή πραγματικά θαυμάζει τον Ολυμπιακό; Θα το δείξει η ιστορία.

Χαρακτηριστικά για το ματς με τη Ζάγκρεμπ δήλωσε:
«Τα γήπεδα ήταν πλημμυρισμένα και έτσι μέρος της προπόνησης έγινε σε κλειστό και ένα άλλο σε χώμα. Πότε δεν κάνω παράπονα, αλλά μία πικρία την έχω. Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Πίντο είναι καλά. Για τον Σιγάλι θα δούμε γιατί κάνει μόνο ατομικές προπονήσεις. Θέλει να παίξει, αλλά δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε τη συμμετοχή του λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στα γόνατα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Αντέμι, ο οποίος βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών: «Το πρωί της Τρίτης (20/10) αναμένεται να γίνει γνωστό το δεύτερο δείγμα του Αντέμι στην Ελβετία. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εκείνον, είναι λυπημένος και απογοητευμένος, αλλά πιστεύω ό,τι μου έχει. Δεν έχει πάρει κάτι απαγορευμένο».

Αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Σίγουρα θα είναι σημαντική η απώλεια του Αντέμι στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ θέλουμε να δούμε και σε τι κατάσταση θα είναι ο Σιγάλι. Σίγουρα κάποιος θα πάει να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Δεν σας κρύβω πως με ενδιαφέρει πιο πολύ σε τι κατάσταση είναι και εύχομαι να έρθει όσο περισσότερος κόσμος μπορεί, γιατί θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ματς. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο και πραγματικά θαυμάζω την οργάνωση και την πειθαρχία που έχει ως ομάδα. Ελπίζω να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με την Ζάγκρεμπ και να μην υπάρξει καμία αναβολή λόγω καιρού. Αυτό θα ήταν πολύ κακό για εμάς, καθώς θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό χωρίς να έχουμε επίσημα παιχνίδια για 20 ημέρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα