Κάποιος μας κάνει πλάκα με… Τραπατόνι!

Τελικά, ή κάποιος μας κάνει πλάκα ή έχει αποφασίσει να παίξει με τα νεύρα μας! Μετά το κάζο με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο Τζιοβάνι Τραπατόνι είναι εκείνος που εμφανίζεται ως το φαβορί για τη διαδοχή του Ιταλού στον πάγκο της εθνικής!

Ο 75άχρονος (!) τεχνικός έχει… αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο από το 2013, αναλαμβάνοντας την ομάδα του… Βατικανού! Καλά διαβάσατε. Και δεν είναι καθόλου μα καθόλου πλάκα. Η διαρροή για τον Τραπατόνι προέρχεται από το εσωτερικό της Ομοσπονδίας και η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί, είναι ότι έβγαλαν το όνομά του για να το «κάψουν»!

Σε κάθε περίπτωση, το όνομα του άλλοτε σπουδαίου προπονητή κυκλοφόρησε στα γραφεία της ΕΠΟ και είτε οι διαφωνούντες προσπαθούν να το «κάψουν», είτε βγήκε προς τα έξω για να «μετρήσει» αντιδράσεις. Όπως και να έχει, η κατάσταση πλέον αρχίσει να χαρακτηρίζεται τραγελαφική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τα γραφεία της ΕΠΟ, έχει ήδη υπάρξει επαφή με τον Ιταλό κόουτς, ενώ ως ενδιάμεσος εμφανίζεται ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος γνωρίζει ιταλικά!

Η προοπτική του Τζιοβάνι Τραπατόνι έχει προκαλέσει ισχυρές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας. Κάτι το μεγάλο της ηλικίας του, κάτι το γεγονός ότι έχει – στην ουσία – αποσυρθεί από το 2013, κάτι η… προέλευσή του (Ιταλός και πάλι), έχουν ξεσηκώσει τους παράγοντες της ΕΠΟ, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν και δεύτερο… κάζο, μετά την ολοκληρωτική αποτυχία με τον Ρανιέρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα