Καθοριστικό βήμα για το γήπεδο της ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την υλοποίηση του «κιτρινόμαυρου» ονείρου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, με την υπογραφή της νομοθετικής ρύθμισης από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παραγόντων της Ένωσης, η βασική υπογραφή έπεσε και πλέον εκκρεμούν τρεις υπογραφές και συγκεκριμένα από τους Υπουργούς Πολιτισμού, Εσωτερικών και Οικονομικών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των «κιτρινόμαυρων», ο φάκελος θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες και την επόμενη βδομάδα, θα κατατεθεί το Νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων.

Εφόσον ολοκληρωθεί και η συγκεκριμένη διαδικασία και εγκριθεί από το Κοινοβούλιο, η ΑΕΚ θα αποκτήσει το δικαίωμα να προχωρήσει στην έκδοση της απαραίτητης οικοδομικής άδειας. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται και το «οκ» από τη ΓΓΑ για την καταλληλότητα λειτουργίας του γηπέδου. Ο στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες μέχρι τα τέλη Μαΐου, ώστε μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου «παλατιού» της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα