«Και να ήμουν gay, ενοχλώ;»

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Άρης Πλασκασοβίτης. Ο ηθοποιός πήρε θέση και απάντησε σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια που έχουν ακουστεί για το όνομά του το τελευταίο διάστημα. Είτε για την εμφάνισή του ως Beyonce στο «YFSF», είτε για το αν είναι ομοφυλόφιλος.

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Η μαγκιά του καθενός να ανέβει πάνω στα τακούνια σε ένα τέτοιο show που κάνουμε για να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» σχόλια αρχικά ο ίδιος. Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Νευριάζω πάρα πολύ. Ήμουν τόσο χάλια την επόμενη μέρα, το γύρισμα το έκανα με μούτρα… Προκαλώ να έρθουν να κάνουν αυτό που έκανα, όσοι σχολίασαν το οτιδήποτε. Το λέω αυτό σε όλους όσοι σχολίασαν το οτιδήποτε αρνητικά ή οτιδήποτε μπορεί να είμαι στην προσωπική μου ζωή».

Όσο για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ο Άρης απαντάει και σ’ αυτό λέγοντας: «Ξέρεις τι άλλο δεν αντέχω; Μπορούμε να βγούμε από το τα τριπάκι που λέει ότι ένας άντρας με τακούνια πρέπει να είναι gay; Εμένα αυτά τα σχόλια με τρέλαναν. “Α την παλιό…”. Παιδιά, ας ξεκολλήσουμε. Είμαστε στο 2014! Και να ήμουν gay, γιατί να ενοχλώ; Ότι τι;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα