Και το όνομα αυτού Πάουλο Μπέντο

Και το όνομα αυτού Πάουλο Μπέντο! Μετά από πολλές ανατροπές και την σχετική παρέλαση ονομάτων όλα συγκλίνουν ότι ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός θα είναι το νέο αφεντικό στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όλες τις δημοσιογραφικές πληροφορείς που έχουν δει από το μεσημέρι της Δευτέρας το φως της δημοσιότητας, ο 47χρονος Πορτογάλος βρέθηκε στην Αθήνα, τα είπε δια ζώσης με τους ιθύνοντες των «κόκκινων» του Πειραιά κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, από ώρα σε ώρα θα έρθουν και οι σχετικές ανακοινώσεις που θα επισημοποιήσουν τον «γάμο» των δύο πλευρών.

Όσο για τα… déjà vu της υπόθεσης; Όπως ο αποχωρών Βίκτορ Σάντσες δεν μακροημέρευσε στον πάγκο των ερυθρόλευκων ως πρώτος προπονητής, έτσι και ο Μπέντο αναλαμβάνει (κατά τα φαινόμενα) τον Ολυμπιακό έχοντας απομακρυνθεί από τον πάγκο της βραζιλιάνικης Κρουζέιρο, μετά από μόλις δύο μηνών θητεία.

Συγκεκριμένα, ο Μπέντο κάθισε στον πάγκο της Κρουζέιρο στις 11 Μαΐου του 2016 (σ.σ. έχοντας υπογράψει 18 μηνών) αλλά στις 25 Ιουλίου μετά από μια εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τη Ρεσίφε, είδε την πόρτα της εξόδου.

Το δεύτερο κλου είναι ότι ο 47χρονος πορτογάλο κόουτς έρχεται κατόπιν πρότασης του ατζέντη του Πορτογάλου τεχνικού που έφυγε τον Ιούλιο από τον Ολυμπιακό, του Μάρκο Σίλβα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα