Και το όνομα αυτού George Alexander Louis

Μετά από τόσο καιρό που ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό τους νονούς του μικρού πρίγκιπα, αποκαλύφθηκαν τα ονόματά τους και πλέον ξέρουμε ποιοι βάφτισαν τον George Alexander Louis.

Συγκεκριμένα, χθες το παλάτι ανακοίνωσε τη λίστα με τους καλεσμένους, αλλά και τους 7 (και όχι 6 όπως είχαν γράψει τα ξένα ΜΜΕ). Ανάμεσα στους νονούς του τριών μηνών γιου τους, βρίσκονταν παλιοί φίλοι τους από το σχολείο αλλά και το Πανεπιστήμιο, αλλά και η κολλητή φίλη της πριγκίπισσας Diana.

Έκπληξη, αποτέλεσε το γεγονός πως ανάμεσα στους νονούς δεν ήταν η Pippa και ο πρίγκιπας Harry, που όλοι το θεωρούσαν σίγουρο.

Τον πρίγκιπα George βάφτισαν στο παρεκκλήσι του «St James», μέσα σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο πατέρας του William, πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα και τον πρίγκιπα Χάρι, οι γονείς της Kate μαζί με την Pippa Middleton και μερικοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Το μυστήριο διήρκησε 45 λεπτά, έγινε χθες στις 3 το μεσημέρι (5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος) και θα τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Cantebury Αιδεσιμότατο Justin Welby.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα