Κακό στην ΑΕΚ η κουβέντα γύρω από τον Πογιέτ!

Δεν είναι δυνατόν λίγες εβδομάδες μετά την απαραίτητη πρόσληψή του (αφού ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω) και την ώρα που η δουλειά του αρχίζει και αναγνωρίζεται από όλους, να φουντώνει κουβέντα περί αποχώρησής του.

Δεν είναι δυνατόν να προτάσσεται η ρήτρα αποδέσμευσής του σαν κάτι καλό για την ΑΕΚ και ότι θα μπουν στα ταμεία περί 400.000 ευρώ αν η Σουόνσι θελήσει πραγματικά τον Γκουστάβο Πογιέτ και πληρώσει την ελληνική ομάδα για να τον αποκτήσει. Είναι προσβολή για την Ένωση να τίθεται πιο χαμηλά από την ουαλική ομάδα στη σύγκριση, άσχετα αν όλοι ξέρουμε ότι αυτό συμβαίνει επειδή η μία ομάδα παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης και η άλλη στο χειρότερο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε περίοδο αναγέννησης και αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι άνθρωποι στις τάξεις της που να θέλουν να μετέχουν σε αυτή την αναγέννηση και όχι άνθρωποι φευγάτοι. Αν ο Γκουστάβο Πογιέτ βλέπει την ΑΕΚ σαν σκαλοπάτι και ως στόχο έχει να τη διορθώσει, να την οδηγήσει στην Ευρώπη και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και στην επιστημονική αξιολόγηση του έμψυχου υλικού εν’ όψει καλοκαιριού (την οποία θα αποδεχθεί η ΠΑΕ ως μπούσουλα για το μέλλον) έχει καλώς! Άλλωστε, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει ούτε τον Πογιέτ (εφόσον κάνει καλά τη δουλειά του), ούτε την ΠΑΕ (που δεν θέλησε να συνάψει μεγάλο συμβόλαιο).

Αν, όμως, ο Πογιέτ είναι στα τηλέφωνα με τη Σουόνσι τότε είναι λάθος, τόσο αυτός, όσο και η διοίκηση. Η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή οφείλει να κόψει κάθε κουβέντα και να εξηγήσει στον Πογιέτ πόσο μεγάλη ομάδα είναι σε σχέση με τη Σουόνσι και την κάθε Σουόνσι. Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να εμπνευστούν από έναν φευγάτο προπονητή. Πρέπει στα αποδυτήρια να συζητάτε για τα συστήματα και τις τακτικές και όχι για την Premier League και για τις μετεγγραφές προπονητών στο νησί…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα