Καλλονή… με Πιπίνη και Χουάνμα!

Μπαράζ μεταγραφικών κινήσεων πραγματοποίησε η ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής, η οποία, μετά τους… πρωινούς Μίνγκα και Δαύκο, ανακοίνωσε την απόκτηση των Χρήστου Πιπίνη και Χουάν Μανουέλ Ντελγκάδο Γιορία «Χουάνμα»!

Ο Πιπίνης έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, στον οποίο αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Εμφανίστηκε στο προσκήνιο το 2003, με τη φανέλα του Ακράτητου. Το 2006 πήρε μεταγραφή στη Βέροια και το 2007 πήγε στον Πανσερραϊκό. Επόμενη στάση στην καριέρα του ο Θρασύβουλος, στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2009-2010. Από το 2010 μέχρι το 2013, αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ισπανός Χουάνμα έλυσε μόλις την Τετάρτη (18/6) το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και την Πέμπτη (19/6) υπέγραψε για έναν χρόνο με τους νησιώτες. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Λεβάντε. Επόμενος σταθμός του ήταν η Γιόβε Εσπανιόλ, για να ακολουθήσει η Ντένια και η Αλαβές, με την οποία διακρίθηκε, κάνοντας 27 παιχνίδια και πετυχαίνοντας 7 γκολ σε μία σεζόν. Στον Αστέρα αγωνίστηκε για μία σεζόν, έχοντας 30 συμμετοχές και 5 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα