Καμμένος: «Αν συμβεί κάτι στην οικογένειά μου θα είσαι ηθικός αυτουργός»

 

Αν και τα ερωτήματα για την εμπλοκή του στην υπόθεση του βαρυποινίτη Γιαννουσάκη παραμένουν αναπάντητα ο υπουργός Άμυνας προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση, «πετώντας τη μπάλα αλλού» και επιχειρώντας να στρέψει την κριτική σε άλλα πρόσωπα.

Για την αναφορά στον γιό του και το twitter με την περίφημη γραβάτα είπε ότι «Η ΝΔ από κοινού ενεργεί με στόχο τα παιδιά μου» κατέστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ηθικό αυτουργό αν συμβεί κάτι στην οικογένειά του.

«Στο γιο μου οι μόνοι που αναφέρονται είναι ο Βορίδης ως υπερασπιστής του Κουρτάκη από τον οποίο φέρονταν οι 16χρονος και 14χρονος ως τρομοκράτες φίλοι της Ρούπα. Η ΝΔ από κοινού ενεργεί με στόχο τα παιδιά. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» ανέφερε δημοσίευμα της Θύρας 7 που λένε ότι θα αρχίσουμε εγώ και η οικογένειά μου να ζούμε τον εφιάλτη μας. Αυτή είναι η πολιτική των νταβατζήδων της ενημέρωσης που συμπράττει η ΝΔ» είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε: «Οτιδήποτε συμβεί στην οικογένειά μου ή σε εμένα θα είστε ηθικοί αυτουργοί. Δεν περίμενα από τον Κυριάκο να ενθυλακώσει φασιστικές πρακτικές. Προέρχεται από οικογένεια που έχει υποστεί τρομοκρατία όπως και ο Φλαμπουράρης. Αυτή είναι η τακτική σας, του εκφοβισμού;», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Αφού είπε ότι και ο αδελφός του να ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά και βουλευτής του κόμματός του να ήταν θα τον κατήγγειλε, ανέφερε: «Αυτές οι συγκεκριμένες καταθέσεις είναι από τον Ιούνιο του 2015 και αυτές τις καταθέσεις μου επανέλαβε ο ισοβίτης. Ο ίδιος λέει ότι ούτε τον ξέρει ούτε θέλει να τον γνωρίσει τον Μαρινάκη»

Για τον βαρυποινίτη Γιαννουσάκη και τις συνομιλίες που είχε μαζί του  ο υπουργός Άμυνας είπε: «Θα σας πω ακριβώς τον διάλογο που είχα. Ενημερώθηκα από τον δημοσιογράφο Τριανταφυλλόπουλο. Ο Γιαννουσάκης επιβεβαίωσε την εμπλοκή του Ευάγγελου Μαρινάκη στην υπόθεση που αφορά το Noor1. Κατά λέξη ο ίδιος ο ισοβίτης επαναλαμβάνει και επιβεβαιώνει την εμπλοκή του συγκεκριμένου επιχειρηματία. “Ο Ευάγγελος Μαρινάκης γνώριζε από την πρώτη στιγμή την εμπλοκή του Κοτσώνη στο Noor1”. Εγώ τον υποχρέωσα τον Ιούνιο του 2015 να τα πει αυτά;», είπε ο κ. Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας στράφηκε και κατά της Φώφης Γεννηματά για την οποία είπε: «Όταν φωτογραφίζεσαι εν μέσω δυο προέδρων του Γεωργίου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη την επομένη έρευνας που λέει ότι βρέθηκε έμβασμα, τους καλύπτεις ή δεν τους καλύπτεις;»

Προκάλεσε τέλος λέγοντας «αν θέλετε καταθέστε πρόταση μομφής και αίτημα για προανακριτική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα