Καντέ στην Τσέλσι, Φάμπρεγκας στον… Μουρίνιο

Φύγε εσύ, έλα εσύ… Τράμπες εκατομμυρίων ευρώ δρομολογούνται στην αγγλική Premier League, καθώς οι ομάδες ανεβάζουν… στροφές ενόψει και της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από το Νησί, ο Ενγκολό Καντέ συμφώνησε για τη μετακίνησή του από τη Λέστερ στην Τσέλσι, την ίδια στιγμή που ο Τσεσκ Φάμπρεγκας φαίνεται να αποχωρεί από τους «μπλε» του Λονδίνου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον… Μουρίνιο!

Αυτό το τελευταίο σενάριο, αν πραγματωθεί, θα πρόκειται για τον τραγέλαφο του φετινού καλοκαιριού. Και αυτό διότι ο Ισπανός μέσος κατηγορήθηκε για… κινηματική στάση εναντίον του Πορτογάλου, όταν η Τσέλσι παρέπαιε στον πρώτο γύρο της περυσινής Premier League.

Παρόλα αυτά, ο Μουρίνιο ήταν εκείνος που δαπάνησε πάνω από 40 εκατ. ευρώ για να πάρει στην Τσέλσι τον άσο της Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται, ό,τι και αν είχε συμβεί μεταξύ τους, να τα βρήκαν για το… κοινό καλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσέλσι κατέληξε σε συμφωνία με τη Λέστερ για τον Καντέ, έναντι 35 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει το ποσό των 130.000 ευρώ την εβδομάδα, για πενταετές συμβόλαιο. Η Λέστερ είχε αγοράσει τον Γάλλο ποδοσφαιριστή μόλις το περασμένο καλοκαίρι, καταβάλλοντας το ποσό των 5,6 εκατ. λιρών. Έβγαλε κέρδος δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο, 30 εκατ. λίρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα