Καρέ-καρέ η συνάντηση Πανταζή-Μεταξά μετά την κόντρα: Ούτε γεια, ούτε ματιά (βίντεο)

Επίσημη πρεμιέρα για την θεατρική παράσταση «Πετάει, πετάει» όπου πρωταγωνιστεί η Κόννυ Μεταξά, από όπου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της, Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν πάνω τους, γνωρίζοντας την κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους πριν λίγο καιρό, περιμένοντας να δούνε τις αντιδράσεις τους. Αν και βρισκόντουσαν σε απόσταση αναπνοής περιμένοντας στη σειρά να μπουν στο θέατρο, δεν αντάλλαξαν ούτε γεια, ενώ η πρώην σύντροφός του και μητέρα της κόρης του, με τις εκφράσεις του προσώπου της, μαρτυρούσε τη δυσαρέσκειά της για τη συνάντηση αυτή.

Τι δήλωσαν οι δυο πρωταγωνιστές για τη συνάντησή τους και τα συναισθήματά τους;

Λευτέρης Πανταζής: «Μετακόμισε, όπως όλα τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι. Έχω συντροφιά μου μια ωραία κοπέλα, είναι καλλιτέχνις. Δεν την είδα τη Ζώζα, δεν ξέρω! Μπορεί να μιλήσουμε! Γιατί να μη μιλήσουμε; Έχουμε ένα παιδί μαζί!» .

Ζώζα Μεταξά: «Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν τον είδα. Γιατί να μη μιλήσουμε; Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον άνθρωπο, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Δεν θα το συζητήσω άλλο αυτό! Παρακαλώ στη Λίτσα Πατέρα να βγάλει το ζώδιό μου, 30/11, 20:30 το απόγευμα είμαι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα