«Καραδοκεί» για Κριστιάνο Ρονάλντο η Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Κάρλο Αντσελότι ενδεχομένως να μην είναι ο μοναδικός αστέρας που θα σταματήσει να λάμπει στον ουρανό της Μαδρίτης, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται δυσαρεστημένος και η Παρί Σεν Ζερμέν καραδοκεί να τον… αρπάξει!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η διοίκηση της «βασίλισσας» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, με αφορμή το πάρτι που διοργάνωσε μετά από ήττα της ομάδας, από το οποίο επήλθε μεγάλη αναστάτωση. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι παράγοντες της Ρεάλ φέρονται να επιρρίπτουν ένα ποσοστό της ευθύνης για τη φετινή αποτυχία στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στη γενικότερη συμπεριφορά του.

Έστω και αν πρόκειται για υπερβολή των ισπανικών ΜΜΕ, στη Ρεάλ επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και ο ένας επιρρίπτει την ευθύνη στον άλλον. Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ο οποίος όμως, έχει επιλέξει την τακτική της σιωπής, προκειμένου να μην τροφοδοτήσει τα ήδη πολλά σενάρια.

Ωστόσο, η πληροφορία που θέλει την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει προσεγγίσει τον παίκτη και να είναι διατεθειμένη να δαπανήσει όσα χρήματα χρειάζονται για την απόκτησή του, έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αναταραχή, καθώς στην Ισπανία δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν καμία πιθανή εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα