«Καραδοκεί» για Σεμπάστιαν Προντλ ο Ολυμπιακός!

Την περίπτωση του Αυστριακού ποδοσφαιριστή της Βέρντερ Βρέμης, Σεμπάστιαν Προντλ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, εξετάζει ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις τους από τον Δεκέμβριο, προσεγγίζοντας τον μάνατζερ του διεθνούς μεσοαμυντικού, ο οποίος ανταποκρίθηκε μεν θετικά, αλλά ξεκαθάρισε πως στις προτιμήσεις του προηγείται η ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βέρντερ Βρέμης, στο δυναμικό της οποίας ανήκει από το 2008.

Κύκλοι της διοίκησης του Ολυμπιακού, επιβεβαίωσαν ανεπίσημα το ενδιαφέρον για τον 27χρονο παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην άμυνα, όσο και στη μεσαία γραμμή. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεσή του και βρίσκονται σε επικοινωνία με τον ατζέντη του, ώστε να «κτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από τη Γερμανία, η διοίκηση της Βέρντερ Βρέμης δεν έχει καταλήξει στην απόφασή της για το νέο συμβόλαιο στον Αυστριακό ποδοσφαιριστή, καθώς ο προπονητής της ομάδας δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του για το βασικό σχήμα, ενώ ο ίδιος δήλωσε στα γερμανικά ΜΜΕ, πως βρίσκεται σε αναζήτηση ποιοτικότερων λύσεων.

Από το περιβάλλον του παίκτη διέρρευσε πως θα περιμένει λίγο καιρό ακόμα και εφόσον δεν υπάρξει κάποια κίνηση από την ομάδα του, θα ξεκινήσει τις επαφές με τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, με το σημαντικότατο δέλεαρ της συμμετοχής του στο Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα