Καρσελά: «Θέλω πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»

Η κατάκτηση του τίτλου με τον Ολυμπιακό αποτελεί το στόχο αλλά και την επιθυμία του Μεχντί Καρσελά για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Εγώ προσωπικά θέλω τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία κάτι τέτοιο. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος. Θέλω το πρωτάθλημα και να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ διότι έχω έρθει εδώ για να δείξω ποιος είμαι» δήλωσε ο Μαροκινός εξτρέμ μιλώντας στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα είναι υπέροχη. Δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ εδώ γιατί έχω συμπαίκτες από την ίδια περιοχή. Ο καιρός πολύ καλός εκτός από τώρα τελευταία που άρχισε να βρέχει αλλά είναι πολύ ωραία».

Ο Καρσελά αναφέρθηκε και στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έχει κάνει ο Απόλλων μέχρι στιγμής και γιατί βρίσκεται στην θέση αυτή. Όλες οι ομάδες όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, βάζουν τα δυνατά τους και δίνουν ότι καλύτερο έχουν γιατί έχουν απέναντί τους τον πρωταθλητή. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σκεφθούμε τη δική μας απόδοση, να συγκεντρωθούμε στο τι θα κάνουμε εμείς και στο δικό μας παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνει ο αντίπαλος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα