Καρφιά Κωνσταντινέα κατά… «κωλοτούμπα» παράγοντα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παραπέμπεται τελικά ως ηθικός αυτουργός της έκρηξης στο φούρνο του πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα και ο Μεσσήνιος πολιτικός εξέφρασε την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη μετά από αυτή την εξέλιξη.

Σε δηλώσεις του στο Sport Fm είπε: «Είμαι ο μοναδικός που δεν έχω σχολιάσει τη δικαιοσύνη και ούτε θα τη σχολιάσω. Είχα πάει να καταθέσω γιατί πιστεύω στη δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε είναι η απόφαση της δικαιοσύνης, θα εξακολουθώ να πιστεύω στη δικαιοσύνη»

Ενδιαφέρον είχε η απάντησή του στην ερώτηση αν υπάρχει εγκληματική οργάνωση:
«Με ρωτάτε ένα πράγμα που έχω καταγγείλει. Πρώτα παραιτήθηκα από διαιτητής και μετά έκανα την καταγγελία. Όλοι στο ποδόσφαιρο έχουν γυρίσει το… μπιφτέκι. Υπάρχει παράγοντας στην Σούπερ Λίγκα, που έχει γυρίσει όχι το μπιφτέκι αλλά ολόκληρη την πόλη. Τον ξέρετε όλοι ποιος είναι αυτός ο πρόεδρος, που αλλάζει καταθέσεις».

Όσον αφορά στο πρόσωπό του, το υπερασπίστηκε ως εξής: «Ο Κωνσταντινέας δεν είναι πίσω από τα συμφέροντα κανενός Μαρινάκη, κανενός Σαββίδη και οποιουδήποτε άλλου. Δεν θέλουμε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, ο Κωνσταντινέας θέλει το καλό του ποδοσφαίρου. Η ψυχολογική πίεση που δέχθηκε η οικογένειά μου ήταν τεράστια, αυτό είναι το χειρότερο, όχι ο φούρνος. Δεν είμαι μόνο εγώ. Υπήρχαν διαιτητές, δημοσιογράφοι και άλλοι άνθρωποι που αηδιάσανε και φύγανε από το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλοι που είναι αγωνιστές και συνεχίζουν. Κάθε μέρα γράφου για εμένα, ότι είμαι ψώνιο, είμαι ψώνιο ηθικής και ότι δεν είναι αρεστός ο Κωνσταντινέας στο Μαξίμου. “Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι”, αν για τα ντουβάρια του δεν είναι αρεστός ο Κωνσταντινέας. Από το έργο μου θα κριθώ. Δεν τους θεωρώ δημοσιογράφους αυτούς, αλλά όσους υπογράφουν μόνο τα κείμενά τους. Για να λέμε και την άλλη πλευρά, οι μισοί που θέλουν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο, ήταν μπλεγμένοι παλιά. Εγώ φώναζα από το 2012 για την κάρτα υγείας, εάν γινόντουσαν οι έλεγχοι δεν θα έκλαιγαν αυτές οι 15 μανάδες για τα παιδιά τους», συνέχισε αναφερόμενος στην κάρτα υγείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα