Κατέληξε στο «καλό παιδί» ο Πεταλωτής

Για υποσχεσιολογία μιλά ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής σχολιάζοντας το περιεχόμενο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο το βράδυ του Σαββάτου.

Για την ακρίβεια, ξεκινώντας από την αρχή κιόλας της ομιλίας του και το περίφημο «μας είναι αδιάφορη η παρελθοντική υποσχεσιολογική τακτική στη ΔΕΘ των πολιτικών, που μόλις αναχωρούσαν με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, ξεχνιόταν», που λίγο απασχόλησε τα ΜΜΕ, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπεραίνει πως «προφανώς, το πακέτο παροχών 13,5 δισεκατομμυρίων ευρώ , επαναφορά αυξημένου κατώτατου μισθού, αύξηση επιδόματος ανεργίας και αριθμού δικαιούχων, επιστροφή δώρου Χριστουγέννων – 13ου μισθού , ηλεκτροδότηση σε χιλιάδες νοικοκυριά, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας (!!!) δεν λογίζονται ως υποσχεσιολογία …».

Όσον αφορά στα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το χρέος, ο κ. Πεταλωτής αναφέρει επί λέξει : «Όσον αφορά στο χρέος, θα γίνει ευρωπαϊκή διάσκεψη όπως κάποτε με τη Γερμανία , για τη μονομερή διαγραφή του …». Και αντί σχολίου, σημειώνει : «Όπως είπε και ο Μπουτάρης, ο “Τσίπρας είναι καλό παιδί” …»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα