Καταγγελία από τον διάσημο «Άγγελο» που αποχώρησε: Τι την ανάγκαζαν να κάνει

Εξάντλησε όλα τα ψυχικά της όρια για να παρατείνει την παραμονή της στη λίστα με τους διάσημους «Αγγέλους» της Victoria’s Secret. Για πολλά χρόνια υπήρξε ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του οίκου, αφού κάθε εμφάνισή της στην πασαρέλα, προκαλούσε «εγκεφαλικά». Η Erin Heatherton, αναγκάστηκε όμως να «κρεμάσει» τα φτερά της, θέλοντας να σώσει τη ζωή της, γιατί αν συνέχιζε κάτω αυτές τις συνθήκες, θα κλονιζόταν πολύ υγεία της. Σε συνέντευξή της το περιοδικό «Time» αποκάλυψε τα όσα δραματικά βιώνουν τα μοντέλα που εργάζονται για την γνωστή εταιρία εσωρούχων.

«Στα δύο τελευταία σόου της Victoria’s Secret μου ζητήθηκε να χάσω βάρος. Κοιτάζω πίσω μου και  λέω: Αλήθεια;», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια, ότι η πίεση που δεχόταν για τα κιλά της ήταν πλέον δυσβάσταχτη για εκείνη.

«Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για την επίδειξη του 2013 μου είπαν να χάσω βάρος. Έκανα σκληρή γυμναστική δύο φορές την ημέρα. Είχα πέσει σε κατάθλιψη καθώς εργαζόμουν πολύ σκληρά και ένιωθα ότι το σώμα μου με εγκαταλείπει. Ένα βράδυ που γύρισα σπίτι από τη δουλειά θυμάμαι να κοιτάζω επίμονα το φαγητό και να λέω στον εαυτό μου να μην φάει».

Θέλοντας να επικεντρωθεί στην υγεία της, αποφάσισε να αποχωρήσει.
«Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να ζω άλλο μέσα σε αυτό τον κόσμο. Να περιφέρω το σώμα μου στην πασαρέλα, να με βλέπουν οι γυναίκες από κάτω και να νομίζουν ότι κάνω κάτι απλό και κάτι που μπορεί να το κάνει ο καθένας» τόνισε το 27χρονο μοντέλο, που πλέον έχει καταφέρει να βρει τον χαμένο εαυτό της και να είναι καλά.

«Κοιτάζω πίσω μου και τώρα πια έχω αγκαλιάσει πλήρως την απόφασή μου. Το συναίσθημα ότι απέτυχα δεν το έχω πια γιατί όλο αυτό μου έδωσε ένα νόημα στη ζωή μου. Έχω σταματήσει να κρύβομαι πίσω από τον εαυτό μου. Έχω ξεπεράσει τους φόβους μου. Πήρα μια απόφαση που μου δίνει ενέργεια και είναι καταλυτική για τη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα