Καταιγιστικός, αλλά και λίγο… οφ σάιντ!

Δικαίως θα… μουρμουράνε οι αντίπαλοί του Ολυμπιακού, αφού στη νίκη των Πειραιωτών με 4-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, όλα ξεκίνησαν από ένα εντυπωσιακό μεν, αλλά οφ σάιντ δε γκολ του Ιντέγιε στο 48’. Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο, βέβαια, έσπευσαν στη συνέχεια να δώσουν διαστάσεις στη νίκη τους και να μη δώσουν δικαίωμα για πολλά-πολλά και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφεραν, αφού τελικά έφτασαν σε ένα σκορ που δεν αμφισβητείται. Σε τέτοια παιχνίδια, βέβαια, σημασία έχει σχεδόν πάντα το πρώτο γκολ.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες ευκαιρίες, μα δεν βρήκε δίχτυα, για να φτάσει η αναμέτρηση στο 48’ όταν ο Σεμπά με κεφαλιά βρήκε τον ακάλυπτο Νιγηριανό στράικερ ο οποίος με θαυμάσιο ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ. Ο Λεβαδειακός δεν βρήκε την ισοφάριση σε δύο καλές φάσεις με τον Μάντζιο και τον Γιακουμάκη και όταν ο Μιλιβόγεβιτς με σουτ έκανε το 2-0 στο 70’ όλα τελείωσαν. Με τη σέντρα ο Φορτούνης βρήκε χώρο και έκανε το 3-0 σε αντεπίθεση, ενώ στο 74’ ο Ιντέγιε και πάλι μετά από σέντρα του Ντε Λα Μπέγια έκανε το 4-0. Ο Πάρντο στο 79’ είχε δοκάρι για να λήξει το παιχνίδι χωρίς κάτι άλλο και τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει πάλι εννέα πόντους από την ΑΕΚ, εν αναμονή του ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ.

ΟΣΦΠ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (74’ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (72’ Πάρντο), Ιντέγε (77’ Καρντόσο)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60’ Βασιλείου), Μαχαίρας, Ζεζίνιο, Μάντζιος, Τόνι Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46’ Γιακουμάκης)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα