Η Ξάνθη 3-1 τον Αστέρα, γλυκοκοιτάζει Play Off

Βελτιωμένη η Ξάνθη από αγώνα σε αγώνα, έφτασε στην πρώτη της εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης και με το 3-1 στα Πηγάδια έφτασε την ΑΕΚ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν φυσιολογικό. Η Ξάνθη προηγήθηκε στο δεύτερο λεπτό με κεφαλιά του Βασιλακάκη έπειτα από κόρνερ και μετά άρχισαν οι κατά κύματα επιθέσεις του Αστέρα που όχι μόνο δεν έφεραν αποτέλεσμα, αλλά επέτρεψαν στους οπισθοχωρημένους γηπεδούχους να κάνουν δύο κόντρες και να πετύχουν ισάριθμα γκολ, στο 14΄με τον Γιουνές και στο 30’ με τον Μπλάζιτς. Το 3-0 του α’ μέρους στερούταν κάθε λογικής…

Στην επανάληψη ο Αστέρας μείωσε σχετικά γρήγορα, με τον Ιωαννίδη στο 53’, αλλά δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να μπει ακόμη περισσότερο μέσα στο παιχνίδι και το ματς ολοκληρώθηκε τελικά με 3-1.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης (75’ Νέτο), Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (86’ Ορφανίδης), Γουάλας, Φλίσκας (63’ Χατζητερζόγλου), Λάζιτς, Λισγάρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντοναρούμα, Μάσα (63’ Τσάβες), Ιωαννίδης, Φερνάντεζ (46’ Τσιλιανίδης), Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καλτσάς, Μπέρτος, Χαμντανί (69’ Κώτσιρας), Ιγκόρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα