Κλειδώθηκαν και τα είπανε!

Αντί για ρεπό είχαν… θεωρία οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Τρίτης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να προβεί σε βιντεοθεραπεία και μαζί με τον Μπλένταρ Κόλα, μάζεψε τους ποδοσφαιριστές και τους κλείδωσε για τρεις ώρες στην αίθουσα προβολών στο Κορωπί.

Αφού πρώτα τους εξήγησε σε όλους τους τόνους πως όσο εξακολουθούν να αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό πρέπει να τα δίνουν όλα, προχώρησε σε ανάλυση φάσεων από πολλά παιχνίδια της ομάδας, εξηγώντας στον κάθε παίκτη ξεχωριστά τις αδυναμίες του. Ήταν μία προσπάθεια να πείσει τους ποδοσφαιριστές πως είναι στο χέρι τους – αν είναι πιο συγκεντρωμένοι – να επιστρέψουν στις επιτυχίες, καθώς έχουν τη δυνατότητα να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο ΠΑΟ έχει δυνατότητες, αλλά είναι κάπου… μπλεγμένες στα προβλήματα του συλλόγου και είναι μάλλον φυσιολογικός ο αγωνιστικός αντικατοπτρισμός. Ωστόσο το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι δύσκολο και η ομάδα πρέπει τουλάχιστον αγωνιστικά να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, καθώς αυτή  τη στιγμή βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με έξι από τα εννέα επόμενα ματς εκτός έδρας, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα