«Κλειδώνει» του Ανσαριφάρντ!

 

Έτοιμος να βγάλει από το ταμείο του ένα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου είναι ο Ολυμπιακός, καθώς ολοκληρώνεται η μετεγγραγφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο λιμάνι. Οι «ερυθρόλευκοι» αποκτούν έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος και όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις μένει να φανεί αν ο παίκτης μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

Η ΠΑΕ θα προσφέρει 400.000 ευρώ στον Πανιώνιο για να «σπάσει» τη ρήτρα και ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο για τον ποδοσφαιριστή και με τα μπόνους και την εφορία, μιλάμε για ένα ντιλ που ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ. Πρόκειται φυσικά για αντίβαρο στη διαφαινόμενη πώληση έναν εκ των Ιντέγιε ή Καρντόσο.

Το ποιος θα πουληθεί είναι ένας προβληματισμός. Ο Νιγηριανός θα φέρει μεγαλύτερο ποσό, αλλά δείχνει πολυτιμότερος, ενώ τον Καρντόσο θα τον πουλήσει με λιγότερα χρήματα. Εσχάτως, βέβαια, ο Παραγουανός σαν να δείχνει πιο εύστοχος και αν ο Μπέντο πει «ναι, μου κάνουν Καρντόσο, Ανσαριφάντ», δεν αποκλείεται τελικά να φύγει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα