Κλωναρίδης: «Στόχος και πάλι το κύπελλο»

Η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού των «πράσινων»:
«Πάντα είναι καλό να κερδίζεις το Κύπελλο. Το κάναμε πέρυσι και θα θέλαμε να το επαναλάβουμε και φέτος. Θα ήταν κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. Είχε περάσει λίγος καιρός από την τελευταία φορά που σκόραρα. Αισθάνθηκα καλά που σκόραρα, όμως το πιο σημαντικό ήταν η πρωτιά στον όμιλο μας και ότι προκριθήκαμε ως πρώτοι.

Γνωρίζουμε πως ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι κάθε ομάδα, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δίνει παραπάνω από το 100%, άρα θα είμαστε έτοιμοι για αυτό. Θα δώσουμε κι εμείς παραπάνω από το 100% και θα παλέψουμε για κάθε μπαλιά, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και όλα θα πάνε καλά. Όταν μια ομάδα πρέπει να ταξιδεύει κάθε τρεις ημέρες τότε είναι δύσκολη η διαδικασία για τους παίκτες. Άρα πιστεύω ότι είναι καλό που θα μείνουμε για λίγο στην Αθήνα στους προσεχείς αγώνες. Στο πρωτάθλημα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο και βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα