«Κλοτσάει» ο Βενγκέρ για Ποντόλσκι!

Τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να φύγει κάποιος από την Άρσεναλ! Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν δίνει τη συγκατάθεσή του για τη μετακίνηση του Λούκας Ποντόλσκι στην Ίντερ και –τουλάχιστον προς το παρόν– «κολλάει» η μεταγραφή του στο κλαμπ του Μιλάνου!

Ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων» θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας του τον Γερμανό επιθετικό, παρότι ο τελευταίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την επιθυμία να αλλάξει περιβάλλον.

Ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιταλική τηλεόραση, πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ποντόλσκι, για να πάρει την απάντηση από τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό είναι αστείο. Η Ίντερ δεν είναι σοβαρή. Τίποτα δεν είναι σοβαρό. Είναι μόνο λόγια!»

Ο Βενγκέρ θέλει να κρατήσει τον Ποντόλσκι στην Άρσεναλ, προκειμένου να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί από τον τραυματισμό του Ολιβιέ Ζιρού. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Ποντόλσκι είναι παίκτης της Άρσεναλ και θέλω να μείνει. Όποιος είναι επαγγελματίας και πληρώνεται γι’ αυτό, δίνει τα πάντα για την ομάδα του. Ελπίζω ότι θα παραμείνει μαζί μας. Δεν βλέπω τη χρησιμότητα να δοθεί δανεικός. Για παίκτες νεαρής ηλικίας, όπως ο Γιάγια Σανόγκο, ισχύει πως χρειάζονται περισσότερη εμπειρία. Για τον Ποντόλσκι δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα