Κομμένη η πλάκα, γυρνάει μόνο με την πρόκριση!

Να παίξει σαν πρωταθλητής Ελλάδας καλείται ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (21:00 ANT1) και να περάσει την Χάποελ Μπερ Σεβά, προκειμένου να βρεθεί στα Play Off του Champions League και να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους.

Αντίπαλος των Πειραιωτών δεν είναι τόσο η πρωταθλήτρια Ισραήλ, μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες, αλλά οι συνθήκες που θα συναντήσει στην έρημο και το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος, ούτε όσο ενισχυμένος θα έπρεπε. Αναμένεται, όμως, μετά και τις φωνές του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και την επιλογή του Βίκτορ Σάντσεθ να αγωνιστεί με Τσόρι και Φορτούνη από την αρχή, οι παίκτες του Ολυμπιακού να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να κατανοήσουν τη σημασία του αγώνα.

Μετά το 0-0 του πρώτου ματς, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί γκολ και το καλύτερο θα είναι να έρθει αυτό νωρίς για να υποχρεώσει τους Ισραηλινούς να βγουν μπροστά, κάτι που δεν είναι στο στυλ παιχνιδιού τους. Με τη ζέστη και τις ακατάλληλες συνθήκες για ποδόσφαιρο που θα συναντήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, δε θα είναι σώφρον να κυνηγούν το γκολ στο τέλος και φαίνεται πως αυτός είναι ο λόγος που ο Βίκτορ θα ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση δύο «δεκαριών» από το ξεκίνημα.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ισπανός κόουτς είναι η ακόλουθη:             Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ιντέγιε. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και ο Ολυμπιακός περνά με οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ ή νίκη, αποκλείεται αν χάσει, ενώ το 0-0 οδηγεί το ματς στην παράταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα