Κοντά σε συμφωνία με Σίτι ο Σανιά!

Οι «ειδικοί» τον έστελναν στην Ίντερ, αλλά κατά τα φαινόμενα, ο Μπακαρί Σανιά είχε άλλα πλάνα! Ο Γάλλος αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι…

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και τον τελευταία μήνα είχε αναπτυχθεί μία ολόκληρη φιλολογία γύρω από το όνομά του και το μέλλον του. Ο Σανιά όντως είχε ξεκινήσει επαφές με την Ίντερ, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Ιταλών. Το γεγονός, όμως, ότι αγωνίζεται στην Αγγλία από το 2007, φαίνεται πως «μετράει» ιδιαίτερα για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στα 31 του επιζητά, εκτός των άλλων, ένα πιο σταθερό περιβάλλον. Ήδη, η πιθανότατη αλλαγή ομάδας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για το παρόν και το μέλλον του, πόσω μάλλον αν κληθεί να αλλάξει χώρα και να ζήσει σε ένα εντελώς ξένο γι’ αυτόν, περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Σανιά έχει σχεδόν συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Σίτι για συμβόλαιο δύο χρόνων, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη. Απομένουν οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, το ερχόμενο Σάββατο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα