Κοντονής: «Εντολή του Τσίπρα η κάθαρση στο ποδόσφαιρο»

Ρίχνει την ευθύνη του πιθανού Grexit στην ΕΠΟ. Εδώ που τα λέμε, καλά κάνει. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής δεν έχει να χάσει τίποτα με τους χειρισμούς του. Ίσα που τον θεωρούν και… ήρωα κάποια μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ (όχι φυσικά ο Κωνσταντινέας και η Αυλωνίτου που του κάνουν κριτική). Στα εγκαίνια της Sportexpo στη Θεσσαλονίκη χειροκροτήθηκε από το κοινό όταν φώναξε πως η ΕΠΟ πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα.
Ο υφυπουργός είναι ξεκάθαρο πως έχει το «οκ» του πρωθυπουργού για να είναι τόσο στιβαρός στη θέση του παρά τις πιθανές κυρώσεις. Η κίνηση του σώματος του Αλέξη Τσίπρα όταν συνάντησε τον Γιώργο Γκιρτζίκη στην Κωνσταντινούπολη θα έπρεπε να μας έχει προϊδεάσει. Να τη είπε ο Σταύρος Κοντονής στην ομιλία του στην έκθεση:
«Θέλω να τονίσω για τα μαύρα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από τον ελληνικό αθλητισμό πως, εάν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα, εκείνα τα μέτρα που θα πιστοποιούν ότι το καθεστώς της αδιαφάνειας, της διαφθοράς, της αναξιοπιστίας και της καχυποψίας, τότε είναι πολύ πιθανό, τις επόμενες μέρες, να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες! Χρέος της ελληνικής κυβέρνησης είναι, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο δεν επιδιώκει, να κάνει αυτά που πρέπει άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να αποκατασταθεί το κύρος της ΕΠΟ κι η αξιοπιστία της στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Ας ξέρουν όλοι πως σε θέματα ηθικής, η κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω! Είναι εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να μπει τέλος στην διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα