Κοροβέσης: «Όσοι παίζουν να δίνουν το 100%»

Αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη NOVA ο Νίκος Κοροβέσης. Ο άσος των Ηπειρωτών υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορεί να ανακάμψει στη συνέχεια και σημείωσε ότι όσοι παίζουν πρέπει να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 22χρονου μπακ στη NOVA:

«Είναι δύσκολο ματς που πρέπει να το κερδίσουμε αν θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά», ανέφερε ο Κοροβέσης για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και πρόσθεσε: «Η κάθε ομάδα κάνει την “κοιλιά” της, έτσι είναι το ποδόσφαιρο έχει σκαμπανεβάσματα. Κοιτάμε μόνο να πάρουμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και να επιστρέψουμε στις νίκες. Κοιτάμε μόνο να πάρουμε τα ματς που έχουμε μπροστά μας. Σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας και μέσα από τις νίκες θα σκαρφαλώσουμε πάλι ψηλά.
Το θέμα είναι όποιοι παίζουν να δίνουν το 100% ανεξαρτήτως από απουσίες και τραυματισμούς. Μόλις ξεκινάει ο αγώνας να θέλουμε μόνο τη νίκη. Στο γήπεδό μας έχουμε δείξε πως είμαστε πολύ δυνατοί. Θα μπούμε μέσα με στόχο τη νίκη, θα πιέσουμε και θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Στις προπονήσεις δουλεύουμε πολύ στην τελική προσπάθεια και νομίζω είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα γκολ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα