Κουρουμπλής σε ΠΑΣΟΚ: Ελάτε να συνεργαστούμε

“Ελάτε να συνεργαστούμε”. Αυτό το μήνυμα στέλνει στο ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που απήθυνε κάλεσμα στο κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη για συμπόρευση και δημιουργία μιας «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης”.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, σημείωσε πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα από κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη. «Απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερομού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, οι προσπάθειες που γίνονται θα πρέπει να έχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, είναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος», συνέχισε ο κ. Κουρουπλής.

Αναφερόμενος στην εν εξελίξει διαπραγμάτευση είπε πως «η κυβέρνηση βρίσκεται σε μεγάλη δοκιμασία και θα δώσει τη μάχη για να πετύχει». «Είναι δύσκολα τα πράγματα για την κυβέρνηση ας μην γελιόμαστε, αλλά ο στόχος είναι η αντιμετώπιση του χρέους παρά τα όσα θέτουν οι δανειστές στις διαπραγματεύσεις. Η χώρα πρόσθεσε δεν έπρεπε να φτάσει εδώ σε αυτή την καταστροφή είναι μια χρεοκοπημένη χώρα. Η κυβέρνηση είναι στα βαθιά νερά αλλά ο Τσίπρας έχει καθαρή ματιά και ο κόσμος αυτό βλέπει, αν δεν ικανοποιήσουμε τον λαό και δεν μας δείξει εμπιστοσύνη θα μας στείλει στα αζήτητα» κατέληξε ο κ. Κουρουπλής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα