Κρισάντους… και έφυγε για Super League!

Την απόκτηση του 24χρονου Νιγηριανού, Μακόλεϊ Κρισάντους, ανακοίνωσε και επισήμως η ομάδα της ΑΕΚ, ολοκληρώνοντας τις μεταγραφικές της κινήσεις για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Κόνιασπορ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων με τους «κιτρινόμαυρους» και δήλωσε πως ήρθε σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου»:

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και σε ένα τόσο καλό επαγγελματικό περιβάλλον. Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, από τις πιο επιτυχημένες στην Ελλάδα, και θέλω να τη βοηθήσω κι εγώ να φτάσει σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ
Γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1990, στην Αμπούζα της Νιγηρίας. Έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Από 17 ετών βρίσκεται στη Γερμανία, όπου και αναδείχθηκε από την ακαδημία του Αμβούργου. Σε επαγγελματικό επίπεδο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη δεύτερη ομάδα του Αμβούργου. Στην καριέρα του έχει φορέσει τη φανέλα της Καρλσρούης, της Φρανκφούρτης, της Λας Πάλμας, της Σίβασπορ και πλέον της ΑΕΚ. Είναι διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας U17, με την οποία είχε 7 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 7 γκολ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα