ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Κάθε μέρα αλλάζει γραμμή πλεύσης η κυβέρνηση»

Για «τάσεις αυτοκτονίας» από πλευράς της κυβέρνησης έκανε λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η Κυβέρνηση, κάθε Κυριακή κάνει σύσκεψη, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή κλείνει συμφωνία, και Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο προχωράει σε ρήξη» και πρόσθεσε: «Ελπίζω με την πρόθεσή της για δημοψήφισμα, και τις τάσεις αυτοκτονίας που παρουσιάζει, να μην μας μεταφέρει εδώ τη “γραμμή” του κ .Σόιμπλε, που – όπως αποκάλυψε χθες – είχε πείσει σχετικά τον κ. Παπανδρέου και τώρα ίσως έπεισε και τον κ. Τσίπρα».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε ακόμη πως και το 2011 ήταν αντίθετος με την πρόταση για δημοψήφισμα, καθώς δεν ήταν – ούτε τότε – μία «επαναστατική» πρόταση, αλλά, όπως φαίνεται σήμερα, μία προτροπή του κ. Σόιμπλε, πιθανώς για να οδηγήσει τη χώρα εκτός ευρώ.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έστρεψε τα βέλη της κριτικής του στους χειρισμούς της κυβέρνησης και στο πεδίο της οικονομίας, καθώς εξήγησε ότι «έχουμε μία Κυβέρνηση, που εδώ και τρεις μήνες δεν πήρε κανένα από τα μέτρα που η ίδια αποκαλεί “υφεσιακά”, αλλά έχει ήδη οδηγήσει τη χώρα σε ύφεση! Κι αυτό, παρ’ όλο που στη Βουλή, η αντιπολίτευση του δημοκρατικού τόξου, τη στηρίζει σε ένα ποσοστό 70% – πρωτόγνωρο τα τελευταία χρόνια!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα