«Συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως ο κ. Κουβέλης»

Η χθεσινή συνέντευξη Κουβέλη στο Πρώτο Θέμα και τα όσα υποστήριξε αναφορικά με το αν του έγινε πρόταση από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έφεραν τη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδη, έκανε αιχμηρά σχόλια στα social media λέγοντας ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. ψεύδεται ασύστολα και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Φ. Κουβέλης αναμένει την «αξιοποίησή» του από την κυβέρνηση.

Λέει χαρακτηριστικά ο Δ. Καρύδης:
«Δυστυχώς ο κ. Κουβέλης συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως -όπως χθες σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα- σχετικά με το αν του έγινε πρόταση το περασμένο καλοκαίρι, από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
»Κάτι που βέβαια έχει επιβεβαιώσει κατηγορηματικά ο άλλοτε στενός συνεργάτης του και σημερινός αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Σπύρος Λυκούδης με δηλώσεις του, τονίζοντας μάλιστα ότι ο κ. Κουβέλης είχε αποδεχθεί την πρόταση, άλλο αν μετά άλλαξε γνώμη.
»Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί ο κ. Κουβέλης επιμένει να ψεύδεται; Μήπως περιμένει από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να τον “αξιοποιήσουν” παρά τον διασυρμό που του επιφύλαξαν προεκλογικά;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα