Κόκκινο χαλί με τα… όλα του

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο “Μεγάλο Μήλο”, το 19ο επίσημο γκαλά του αμερικανικού ιδρύματος για την έρευνα κατά του AIDS.

Οι διοργανωτές εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι σε λίγες μέρες ξεκινάει η εβδομάδα μόδας και στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ήδη πλήθος διασήμων, κατάφεραν να έχουν μεγάλη προσέλευση σε ένα γκαλά που βραβεύτηκαν η Ντονατέλα Βερσάτσε και η Σκάρλετ Γιόχανσον για την πολυετή στήριξή τους στον αγώνα κατά του AIDS. H 32χρονη ηθοποιός μάλιστα, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση πως χώρισε.

Πολλές και εντυπωσιακές ήταν οι διάσημες κυρίες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η Ναόμι Κάμπελ φορώντας ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί φόρεμα, απέδειξε πως το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο σε τέτοιου είδους event.

Πιστή στο μαύρο πάντως παρέμεινε η Αντριάνα Λίμα, με μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική δημιουργία. Σπάνια εμφάνιση από την Ιμάν, τη σύζυγό του αείμνηστου Ντέιβιντ Μπάουι, η οποία συνοδεύτηκε από φίλο της σχεδιαστή μόδας.

Εκτός από την τραγουδίστρια ‘Ελι Γκούλντινγκ που είχε γκεστ ρόλο στο γκαλά, δυναμικό “παρών” έδωσαν οι Πάρις Χίλτον, Βικτόρια Τζάστις, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Ναόμι Κάμπελ, Χάιντι Κλουμ, Ιμάν, Νίνα Γκαρσία, Νταϊάν Κρούγκερ, Ζόι Κράβιτζ και πολλές άλλες κυρίες…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα