Κόντος: «Εξασφαλίσαμε την παραμονή μας»

Για το σπουδαίο αποτέλεσμα της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ και τη μάχη της παραμονής μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Αλέξανδρος Κόντος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr:
«Ίσως πλέον εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Μπορούσαμε να κάνουμε και πιο εύκολη τη ζωή μας, αλλά ταλαιπωρήσαμε τους εαυτούς μας. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι άλλα γκολ, αλλά το 4-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Το συζητήσαμε μεταξύ μας, ότι δεν πρέπει να μας δημιουργηθεί άγχος. Είπαμε ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, βάλαμε σχετικά γρήγορα το δεύτερο γκολ και μας έφυγε το άγχος».

Το δεύτερο σίγουρα είναι πέναλτι. Στο πρώτο, έχω νιώσει μια επαφή χαμηλά, αλλά είναι στη κρίση του διαιτητή. Τελικά το έδωσε. Σίγουρα το γεγονός πως ο ΟΦΗ ήρθε με 12 ποδοσφαιριστές και οι 2 ουσιαστικά ήταν τραυματίες συν ότι παίζουν εδώ και καιρό οι ίδιοι μας βοήθησε. Όμως είναι κρίμα για τον ΟΦΗ που είναι αναγκασμένος να αγωνίζεται κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Ο κ. Γρηγορίου μας έδωσε συγχαρητήρια, μας είπε ότι ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί γιατί είναι πολύ πιθανό να μας κρατάνε στην κατηγορία. Βάση στατιστικών ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι που έκανα. Έχω πετύχει δύο γκολ, έχω κάνει δύο ασίστ, έχω παίξει και σε άλλα παιχνίδια καλά φέτος, ναι ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου φέτος.

Έχω έναν πολύ ικανό προπονητή που με ξέρει και με εμπιστεύεται. Έχουμε δουλέψει πολύ μαζί εδώ και τρία χρόνια. Βοηθάει και το γεγονός πως έχουμε δέσει σαν ομάδα και όλα αυτά μαζί βοηθάνε και εμένα να είμαι καλός. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις, υπάρχει ένα καλό ρόστερ και γενικά είμαστε μια οικογένεια. Έχουμε αφομοιώσει αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας και αυτό το βγάζουμε στο γήπεδο.

Πλέον η ομάδα θα παίξει χωρίς άγχος και πάμε σε όλα τα ματς να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και όσους βαθμούς παραπάνω πάρουμε, τόσο το καλύτερο. Το θέμα είναι ότι έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή και πλέον αν είμαστε στην πρώτη δεκάδα θα είναι κάτι που θα δώσει μεγάλη χαρά σε όλους μας.

Το σκέφτομαι εδώ το μέλλον μου. Δεν έχω αρχίζει να σκέφτομαι την επόμενη σεζόν, αλλά θέλω να μείνω στη Κέρκυρα. Είμαι καλά εδώ.

Δεν είναι όμορφο να παίζουμε χωρίς φιλάθλους. Ο ποδοσφαιριστής παίρνει δύναμη από τον κόσμο. Δεν είναι ωραίο να μην υπάρχει παλμός στο γήπεδο, το βλέπεις σαν φιλικό. Πρέπει να παρθούν άλλα μέτρα, με 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών δεν θα αλλάξει τίποτα. Πρέπει να παρθούν πιο σκληρά μέτρα και να τηρούνται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα