Κόντρα δύο «ιερών τεράτων»!

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει το Champions League κάθε… λίγο και λιγάκι, αλλά ο κόσμος της είναι ο πιο απαιτητικός του κόσμου. Κι να η ομάδα του δεν παίζει καλά, δεν τσουλάει, χάνει από την Μπάρτσα και τα λοιπά, τότε επισκέπτεται το προπονητικό κέντρο και αρχίζει τα «γαλλικά»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λοιπόν, μπορεί να είναι ο σούπερ-σταρ, αλλά ο κόσμος απαιτεί από αυτόν να τρέχει πάντα, να δέχεται τι του λέει ο προπονητής και να μη δημιουργεί προβλήματα. Έτσι, λοιπόν, μετά τις αντιδράσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αλλαγή που έγινε από τον Ζιντάν στο πρόσφατο παιχνίδι της Ρεάλ (βρισιές χωρίς να βάλει το χέρι του μπροστά στο στόμα, ενώ ήξερε ότι τον πιάνουν οι κάμερες), ο κόσμος πήρε αμέσως το μέρος του Γάλλο προπονητή, αφήνοντας έκθετο τον Πορτογάλο.

Ο «Ζιζού», βέβαια, ήταν ξεκάθαρος και είπε πως ήθελε να προφυλάξει τον Ρονάλντο ενόψει Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά ο 31χρονος σταρ δεν τα δέχεται αυτά! Ποτέ και για κανένα λόγο, μόνο αν είναι τραυματίας, αν και εδώ που τα λέμε, στον τελικό του Euro  του πήρε κανά δεκάλεπτο να καταλάβει πως δεν μπορούσε να παίξει παραπάνω.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα