Κώστας Πουλάκης: Ποιος γνωστός ηθοποιός είναι γιος του

 

Τι συνδέει τον Κώστα Πουλάκη με τον Όμηρο Πουλάκη; Δεν είναι μία απλή συνωνυμία αλλά κάτι πολύ σημαντικότερο, αφού πρόκειται για πατέρα και γιο. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στη «Real» μίλησε για τη σχέση του με τον Γ.Γ του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Μίλησες για πολιτική υπόσταση. Η σχέση µε τον πατέρα σου, Κώστα Πουλάκη (σ.σ.: νυν γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών και ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης), σε εµποδίζει να ασκείς δηµόσια κριτική για τα κακώς κείµενα της σηµερινής κυβέρνησης; Να µοιράζεσαι την απογοήτευση του κόσµου για τις αστοχίες της;

Όχι. Ούτε µε εµποδίζει, ούτε όµως θα µε κάνει να πω πως «όλα είναι χάλια» για να δείξω πως η προσωπικότητά µου διαφέρει από εκείνη του πατέρα µου, κάτι που είναι δεδοµένο ούτως ή άλλως. Υπάρχει και απογοήτευση γύρω µας. Οξύνεται ωστόσο από εκείνους που πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 έσπερναν τον φόβο και την καταστροφολογία. Το να ξεκινάς έναν αγώνα, µια διαδικασία απεµπλοκής από ένα γιγαντιαίο πρόβληµα που δηµιούργησαν επί χρόνια οι προηγούµενες κυβερνήσεις και να απογοητεύεσαι ή να γκρινιάζεις επειδή αυτό δεν έχει αναιρεθεί σε ελάχιστο χρόνο, είναι για µένα τουλάχιστον πονηριά. Ή αφέλεια.

 

δδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα