«Λίγα» τα 40 εκατομμύρια για Ικάρντι!

Κάθε άλλο παρά διατεθειμένη να… ξεπουλήσει τον Μάουρο Ικάρντι εμφανίζεται η διοίκηση της Ίντερ, η οποία, σύμφωνα με δηλώσεις του Πιέρο Αουσίλιο, θεωρεί λίγα τα 40 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του!

Ο αθλητικός διευθυντής των «νερατζούρι» ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος το ενδιαφέρον των δύο «γιγάντων» του βρετανικού ποδοσφαίρου για τον 22χρονο επιθετικό, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.

Ο Αουσίλιο δήλωσε πως ο Ικάρντι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για το παρόν και το μέλλον της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας πως αν έρθει πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αργεντινό, δεν θα μπουν καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

«Αν έρθει πρόταση 40 εκατομμυρίων το καλοκαίρι; Δεν θα δώσουμε την παραμικρή σημασία, καθώς ο Ικάρντι περιλαμβάνεται στα άμεσα, αλλά και στα μελλοντικά μας πλάνα. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Κτίζουμε εδώ και καιρό μία ομάδα με νέα παιδιά και πολύ ταλέντο. Όπως και ο Ματέο Κόβατσιτς, ο Σερντάν Σακιρί και ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ενίσχυσαν το ρόστερ μας, έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον».

Ωστόσο, ο Μάουρο Ικάρντι άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του, δηλώνοντας πριν λίγες μέρες πως του χρόνου θέλει να αγωνιστεί στο Champions League. Αν η Ίντερ καταφέρει να εξασφαλίσει ένα από τα «εισιτήρια» που δίνει το ιταλικό πρωτάθλημα, έχει καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ πιθανό, να θέσει ο ίδιος θέμα μεταγραφής τους. Το συμβόλαιό του, πάντως, με τους Μιλανέζους εκπνέει τον Ιούνιο του 2018.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα