«Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει!»

Στο ραδιόφωνο του Sportfm μίλησε ο Φάνης Γκέκας από τον Εσκισεχίρ της Τουρκίας όπου βρίσκεται. Ο πρώην διεθνής και προφανώς συμπαίκτης για πολλά χρόνια με τον Γιώργο Καραγκούνη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διαμάχη μεταξύ του «τυπάρα» και της ΕΠΟ, την οποία γνωρίζαμε, αλλά έκανε ακόμη περισσότερο γνωστή ο Καραγκούνης με τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο Γκέκας ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε η ΕΠΟ στον Καραγκούνη:  «Δεν ήταν συμπεριφορά αυτή στον Γιώργο! Έχει δώσει την ψυχή του στην ομάδα, είχε τις περισσότερες συμμετοχές, δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει… Περισσότερα, και όσον αφορά το δικό μου κομμάτι, δεν θέλω να συζητήσω. Τα έχω πει πολλές φορές. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Το κομμάτι αυτό έχει κλείσει για εμένα», τόνισε μη θέλοντας να αναφερθεί περισσότερο στην Εθνική μας ομάδας.

Ο Γκέκας ο οποίος τα πάει περίφημα και στη νέα ομάδα που αγωνίζεται, αναφέρθηκε στο επίπεδο του τουρκικού ποδοσφαίρου, λέγοντας πως διαθέτει καλούς ξένους παίκτες, αλλά δεν υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία για να πετύχουν οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, στάθηκε στον προπονητή του, Μίκαελ Σκίμπε και στο πόσο καλές σχέσεις έχουν, ενώ είπε τα καλύτερα για τον Μανουέλ Ντα Κόστα, το νέο στόπερ του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα